Dans med glede og sorg

Dans med glede og sorg

Vi har nå offisiell dans i kjøpesenteret på Oslo City. Vi stenger av hele senteret og danser natten lang.

Alle som oppretter en portal får gratis brukernavn.a4.no webadresse og sertifikat her på A4 - og du kan velge å holde det enkelte arrangement "hemmelig" eller ha de åpne for hele verden. Det tar kun minutter å komme i gang og ingen kredittkort eller tungvinte prosesser  nødvendig.

Du kan velge å ta direkte betalt av kursdeltagere/eventdetalgere om du vil - også dette er helt kostnadsfritt fra vår side. Du oppgir kun en kode som videresender hver enkelt deltager til Stripe for å la de betale med kort. 

I tillegg til å ha oversikt over alle deltagere på en enkel måte, så kan du også sende e-post til de påmeldte med status underveis. Her kan du filtrere på både de som har betalt og de som ikke har betalt for påmeldingen.

Hvorfor A4 Event

Det er gratis, enkelt å komme i gang og du får en meget enkel adresse for hele bedriften. Du kan også ta betalt fra deltagerne via Stripe. Eller bruke deg.a4.no som bedriftens interne kursportal med superenkel påmelding og oversikt.

Straks betalingen er godkjent hos Stripe (skjer på sekunder vanligvis), så blir deltagerne automatisk endret statusen til betalende påmeldt.

Hvorfor gratis påmeldingsystem

Tjenesten er helt ny og vi trenger bygge erfaring og kompetanse på driften før vi føler vi kan ta betalt. Vi garanterer at det vil være helt kostnadsfritt i et helt år fra du registrerer deg. Når ett år er over - og hvis vi har etablert betalingstjeneste - så kan man velge å fortsette mot betaling hvis man vil. Ingen tvang og ikke noe mas. Mest trolig vil tjenesten være gratis i flere år også - fremtiden vil vise.

Vi mottar gjerne innspill til forbedringer og vil gjerne integrere løsningen mot andre systemer ved behov. 

Gratis konto på sekunder

Opprett din a4.no i dag ved å følge denne lenken

Kl. Emne Hvem Info
12:00 Åpningstale Professor Olsen Husk ID
12:30 Pianokonsert Dr. Åse Tesla Husk øreplugger
13:00 Lunsj Alle Ta med mat selv
14:00 Avslutning Lege Ingvardsen Applaus
15:10 Åpen bar Alle Ta med egen drikke
Påmelding er bindende.
 
Meld deg på
Tidspunkt:

22.09.2020 12:00

Totalt plasser:

1000 stykk

Ledig:

436 stykk

Sted:

Oslo

Adresse:

Stenersgaten 1

Del på Facebook